ماڵه‌وه‌| هه‌واڵ| له‌سایتی‌تر| به‌یاننامه| ژنان| وتار| پێڕه‌و| پێناسه‌

اعــــــــــــدام بـــــس اســـــــــت/ برای آزادی زینب جلالیان
ژنان‌
avatar ژنێکیتر له‌ کوردستان بووه‌ قوربانی کێشه‌ کۆمه‌ڵایه‌تیه‌کان
avatar زه‌ینه‌ب بایه‌زیدی له‌ ژێر فشاری به‌رپرسان له‌ زیندانی زه‌نجان، ده‌ستی به‌ مانگرتن کردووه‌
avatar دیسان خۆکوژی ژنێکی دیکه‌ له‌ مه‌هاباد
avatar دوو ڕووداوی دڵته‌زێنی کۆمه‌ڵایه‌تی له‌ شاری مه‌هاباد

له‌سایتی‌تر‌

وتاره‌کان
avatar

بازداشت کاوه قاسمی کرمانشاهی، نقض صریح حقوق بشر است


8 Feb 2010 - از دیگر سایتها
بازداشت کاوه قاسمی کرمانشاهی، غیرقانونی و نقض صریح حقوق بشر است


بیانیه سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان:

بازداشت کاوه قاسمی کرمانشاهی، غیرقانونی و نقض صریح حقوق بشر است

خبرگزاری دیده بان حقوق بشر کردستان؛ کاوه قاسمی کرمانشاهی عضو ارشد و از اعضای شورای عالی سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان صبح روز چهارشنبه 14 بهمن ماه در منزل پدری خود در شهر کرمانشاه توسط ماموران لباس شخصی در این شهر بازداشت شد.
منزل پدری وی بیش از سه ساعت مورد تفتیش قرار گرفت و مامورهای مسلح هنگام بازداشت، لپ تاپ، کیس کامپیوتر، دست نوشته ها و تعدادی از مجلات و کتابهای وی را نیز ضبط نمودند.
این عضو ارشد سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان روز جمعه 16 بهمن ماه طی تماس تلفنی با خانواده خود و ضمن اعلام خبر سلامتی اش، اظهارداشته که به انجام فعالیت تبلیغی علیه نظام متهم شده که وی آن را نپذیرفته است.
بازداشت وی در همان ساعتهای اولیه با اعتراض و واکنش شدید فعالان سیاسی و مدنی در داخل و خارج از ایران همچنین سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر مواجه شد
اوه قاسمی کرمانشاهی، روزنامه نگار، فعال حقوق بشر و وبلاگ نویس که دارای لیسانس حقوق می باشد در فروردین 87 به عضویت شورای عالی سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان در آمد که پس از زندانی شدن ریاست آن سهم بسزایی در ادامه ی فعالیتهای سازمان داشت.
این فعال حقوق بشر و عضو ادوار تحکیم وحدت همچنین برای حمایت از زندانیان سیاسی و فعالان محکوم به اعدام تلاشی مسالمت آمیز و مستمرداشت.
وی که به عنوان روزنامه نگار با سایت های روز، زمانه، تغییر برای برابری، روزنامه سرمایه، نشریات محلی کرمانشاه و سایت‌های اینترنتی کُردی و فارسی همکاری داشته است، ضمن رعایت کامل بی طرفی و با ارائه گزارشهای مستند و صحیح از موارد نقض حقوق بشر در کردستان در جلب توجه جامعه جهانی و مدافعان حقوق بشر خصوصاً سازمانهای بین المللی مدافع حقوق بشر به وسعت نقض حقوق بشر در مناطق کردنشین ایران نقش بسیار مهم و فعالی ایفا کرد.
کاوه کرمانشاهی که از دی ماه 85 با کمپین یک میلیون امضاء برای تغییر قوانین تبعیض آمیز و از سال 87 با کمیته علیه خشونت های ناموسی در کردستان همکاری می کرد در طی پنج سال فعالیت شبانه روزی و خستگی ناپذیر در زمینه دفاع از حقوق بشر و حقوق زنان به یکی از چهره های شناخته شده و شاخص در این زمینه تبدیل شد. وی همچنین با دفاع بی قید و شرط از حقوق بشر توانست به جایگاهی تثبیت شده در میان مدافعان حقوق بشر دست یابد.
این کنشگر حقوق بشر و کارشناس حقوق با وجود تمام اعمال فشارها و ایجاد محدودیتها، تلاش بی وقفه و چشمگیری برای آشنا نمودن عامه ی مردم کرد با مفاهیم حقوق بشر و عمومی نمودن گفتمان حقوق بشری در سطح جامعه ی کرد از خود نشان داد.
وی هیچ گونه فعالیت و گرایش سیاسی ندارد و برای حل مسائل مردم کرد و بهبود وضعیت حقوق بشر در مناطق کردنشین فقط به استفاده از روشهای دیپلماتیک و مسالمت آمیز و فعالیتها مدنی متعقد است.
فعالیتهای انجام شده توسط کاوه قاسمی کرمانشاهی بخشی از الزامات حرفه ای هر مدافع حقوق بشری است که با هدف ترویج و ارتقاء حقوق بشر و مستند کردن آن در مناطق کردنشین ایران انجام می شده و به هیچ وجه مصداق تبلیغ علیه نظام نمی باشد. بنابراین سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان نه تنها بازداشت وی را به خاطر فعالیتهای مسالمت آمیز حقوق بشری، غیرقانونی می داند بلکه معتقد است کشور ایران که در سال 1998 میلادی در کنار سایر اعضای سازمان ملل متحد و در مجمع عمومی آن، اعلامیه این سازمان را در مورد مدافعان حقوق بشر به امضاء رساند به عنوان یکی از اعضای میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی، حتی ملزم و موظف به حفاظت از ایشان و دیگر فعالان حقوق بشر می باشد.
بر همین اساس سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان ضمن اظهار نگرانی شدید و محکوم نمودن بازداشت غیرقانونی کاوه قاسمی کرمانشاهی از اعضای شورای عالی این سازمان، بازداشت وی را نقض الزامات در چارچوب سازمان ملل متحد، وهم نقض صریح حقوق بشر می داند و از مقامات قضایی جمهوری اسلامی ایران تقاضای آزادی سریع و بی قید و شرط این مدافع حقوق بشر را دارد.
سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان همچنین عواقب ناشی از تداوم بازداشت این فعال حقوق بشر را مسمتقیماً متوجه دولت ایران می داند و از تمامی مدافعان آزادی و حقوق بشر و نهادهای مدنی فعال در سراسر جهان تقاضا دارد تا ضمن محکوم نمودن بازداشت کاوه قاسمی کرمانشاهی از دولت ایران خواستار آزادی سریع وی و سایر فعالان دربند شوند.
سازمان دفاع از حقوق بشر کردستان در پایان از دولت ایران که همیشه ی داعیه ی دفاع از حقوق بشر و احترام به آن را داشته است، می خواهد تا به جای تحت فشار قرار دادن اعضای این سازمان برای اعلام انحلال آن و تهدید اعضاء به خاطر فعالیت در آن، به تمام مدافعان حقوق بشر خصوصاً اعضای این سازمان اجازه دهد تا بدون ترس از آزار و اذیت دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی و تحت پیگرد قانون قرار گرفتن به فعالیتهای حقوق بشری و مسالمت آمیز خود ادامه دهند.

http://hrokurd.com/Article.aspx?fld=Data&id=173

lotfan dar sorte emkan montasher nemied
http://www.hrokurd.com
پایگاه اطلاع رسانی انسانیت // وابسته به سازمان دفاع از حقوق بشرکردستان
email:
prmmkkurd@gmail.com
prmmkkurd1@gmail.com
prmmkkurd2@gmail.com
ناردن بۆ تۆڕه‌ کۆمه‌ڵایه‌تی‌یه‌کان
Facebook| My Yahoo| Twitter| Balatarin Balatarin




Start| Contact| copyright © KMMK 2009
Kurdi Farsi English Svenska RSS Start